Συνελήφθησαν δυο νεαροί διακινητές ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό με κλεμμένο δίκυκλο

GTA καταστάσεις made in Greece - 17 και 18 χρονών οι κλέφτες, που είχαν στην κατοχή τους πληθώρα χαπιών MDMA, κ.α.
Ομάδα ΔΙΑΣ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/2/2025

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 9-2-2025 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), στην περιοχή του Νέου Ψυχικού 2 ημεδαποί, ηλικίας 18 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, κλοπή κατά συναυτουργία και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τους ανωτέρω επιβαίνοντες σε δίκυκλο και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε, το δίκυκλο είχε κλαπεί λίγες ημέρες πριν από την περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -30- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • μικροποσότητα MDMA,
  • -166- φαρμακευτικά δισκία,
  • σπρέι πιπεριού,
  • το χρηματικό ποσό των -425- ευρώ,
  • πλαστά χαρτονομίσματα και
  • διάφορα κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ετικέτες

Ξάνθη: Θανατηφόρο τροχαίο μοτοσυκλετιστή με εγκατάλειψη - Ο οδηγός αυτοκινήτου προκάλε νέο δυστύχημα με θύμα τον αδερφό του

Νεκρός και ο αδερφός του οδηγού - Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο
cover
Από το

motomag

8/12/2025

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα Κιμμέρια της Ξάνθης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 71χρονος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος αναβάτης να χάσει τη ζωή του, ενώ ξεψύχησε και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου!

Ειδικότερα 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι στερούνταν άδειας οδήγησης, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που κινητοποιήθηκαν εντόπισαν το όχημα του 36χρονου σε οικισμό της Ξάνθης όπου και διαπίστωσαν ότι τη ζωή του είχε χάσει και ο αδερφός του οδηγού που ήταν συνεπιβάτης την ώρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Xanthinews.gr και του Σταύρου Καρυπίδη ο 36χρονος προκάλεσε και δεύτερο τροχαίο στο Σέλερο πέφτοντας πάνω σε μάντρα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού του αδερφού του, ενώ τότε τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Αφού 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.