O Jorge Lorenzo και ο Dani Pedrosa στην Intermot: Video

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/10/2014

Ο  Jorge Lorenzo και ο Dani Pedrosa επισκέφτηκαν την Intermot για να υπογράψουν αυτόγραφα και να δώσουν μια μίνι, αλλά καθόλου αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα τους στα Moto GP. Όμως τέτοιες εκδηλώσεις αποκαλύπτουν, αναπάντεχα, ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα, όποιος κι αν είναι αυτός που εκτίθεται μπροστά στον κόσμο. Ο Lorenzo δήλωσε ότι είναι ευτυχής που βρίσκεται σε πλήθος που τον εκτιμά και ότι αρχικά ήταν επιφυλακτικός για την παρουσία του. Ξεκίνησε μηχανικά και κάπως βαριεστημένα, αλλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του έγινε πιο διαχυτικός, συνομιλώντας με τους οπαδούς, αντί για τον χρόνο μιας απλής υπογραφής. Φανερώνει βέβαια, κάθε φορά που βρίσκεται με κόσμο, ότι το παιχνίδι της δημοτικότητας δεν τον εκφράζει. Είναι άλλωστε γνωστό από παλιότερα, ότι αναγκάστηκε να επιδοθεί σε αυτό μετά την παράδοση που ανέδειξε καλύτερα απ' όλους ο Rossi. Ο οποίος άλλωστε έχει ζητήσει και συγνώμη για την πολιτική "στοχοποίησης" απέναντι στον Lorenzo!

Ο Pedrosa από την άλλη ήταν, ως συνήθως, απόλυτα απόμακρος, σε σημείο που να δείχνει και αγοραφοβικός! Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν την Intermot, και βρισκόταν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Τόσο κοντά, σε τόσο κόσμο. Παρέδιδε αυτόγραφα ήδη υπογεγραμμένα, παραμένοντας ανέκφραστος, όπως φαίνεται και στο video. Σε προτροπή φωτογράφου να υπογράψει ένα νέο, για να αποθανατίσει την στιγμή, ο Pedrosa αρνήθηκε απότομα…

Μπορεί απλά οι κοινωνικές εμφανίσεις να μην είναι το φόρτε τους, πράγμα για το οποίο δεν μπορεί κανείς να τους κοστολογήσει το παραμικρό. Η δουλειά τους είναι άλλη…

Αντιθέτως όμως, ο Stefan Bradl αλλά και ο Graham Jarvis ξεσήκωσαν το κοινό, τραβώντας πολύ περισσότερους στα περίπτερά τους, από τους άπειρους επισκέπτες της πάντα γεμάτης έκθεσης.

Ο Lorenzo ήταν καλεσμένος της HJC, και όχι της Yamaha, ενώ ο Pedrosa, πιο εργοστασιακός και από τον Shuhei Nakamoto (διευθυντή της Repsol Honda) ήταν στο περίπτερο της Honda

Ετικέτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [VIDEO]: Οδηγούμε Zontes 703F Adventure, 368G ADV, 703RR

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στο εργοστάσιο της Zontes στην Κίνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [VIDEO]: Οδηγούμε Zontes 703F Adventure, 368G ADV, 703RR
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/10/2024

Στο τεύχος που τώρα κυκλοφορεί, το τεύχος #659 Οκτωβρίου, αποκαλύπτεται πλήρως το εργοστάσιο της ZONTES με φωτογραφίες από την γραμμή παραγωγής και περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας του!

Παράλληλα, περιγράφουμε αναλυτικά την πρώτη εμπειρία οδήγησης από το ολοκαίνουριο Zontes 703F Adventure καθώς και από το supersport 703RR που μοιράζονται τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα και ταυτόχρονα επεκτείνουν την γκάμα της εταιρείας σε δύο νέα πεδία.

Το σκούτερ 368G Adv πατά σε μία νέα επίσης πλατφόρμα της Zontes, αποτελώντας την πιο εμπορική της πρόταση καθώς ανήκει σε μία κατηγορία που αυξάνει συνεχώς το μερίδιο της αγοράς της.

Συγκεντρώνουμε σε ένα χορταστικό VIDEO αρκετά από όσα λέμε και στο τεύχος για τα τρία αυτά μοντέλα – Απολαύστε το: