Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - Στην Fantic o Νίκος Λυρίου

Ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - Στην Fantic o Νίκος Λυρίου στην MX2
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

17/4/2024

Η Fantic Motor Hellas ανακοίνωσε την μεταγραφή του Νίκου Λυρίου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στις 20 και 21 Απριλίου στα Τρίκαλα στην κατηγορία MX2 με την Fantic XXF 250.

Με την συνεργασία αυτή, η Fantic Motor Hellas εμπλουτίζει την ομάδα της, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία ΜΧ2 στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Λυρίου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω μέρος της οικογένειας Fantic Motor Hellas και να οδηγήσω την XXF 250. Σκοπεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ραντεβού στα Τρίκαλα!“

Fantic Motor Hellas: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Νίκο Λυρίου στην ομάδα μας στην κατηγορία MX2 για τους υπόλοιπους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross του 2024. Πιστεύουμε πως o Νίκος ταιριάζει στο πνεύμα της ομάδα μας, και θα συμβάλει ενεργά στην κατάκτηση των στόχων μας για τη φετινή χρονιά“.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - Στην Fantic o Νίκος Λυρίου στην MX2
Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS Σπερχειάδα: MEGA GALLERY 3ου αγώνα!

Όλη η δράση αποτυπώνεται στην οθόνη σας από το MOTO!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024, Σπερχειάδα 3ος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

14/5/2024

Ο 3ος αγώνας στην Σπερχειάδα είχε έντονη δράση συμπυκνωμένη σε μία ημέρα εξαιτίας της ακύρωσης της αγωνιστικής δραστηριότητας την πρώτη ημέρα, αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούσαν σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα, εκείνες τις ημέρες.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους αναβάτες να προπονηθούν σε παρακείμενη έκταση χαρίζοντας εικόνες απευθείας βγαλμένες από το Enduro, σε σημείο που η εικόνα μπέρδευε τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα, βλέποντας τίτλο MOTOCROSS αλλά σε ένα διαφορετικό όμως video που δεν θύμιζε κάτι τέτοιο. Οι εικόνες αυτές έχουν αποτυπωθεί στην συλλογή της πρώτης ημέρας μαζί με τις απονομές!

Για το ρεπορτάζ του αγώνα και τα αναλυτικά αποτελέσματα διαβάζετε εδώ:

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS 3ος Σπερχειάδα: Φανταστικό θέαμα με μπόλικο συναγωνισμό – Πρώτες φωτογραφίες!

AM Supercross 2024, Salt Lake City – O rookie Jett Lawrence με Honda κατακτά το πρωτάθλημα στα 450SX [VIDEO]

Παρακολουθείτε τις συλλογές φωτογραφιών ανά κατηγορία εδώ: