Energica και Petronas σε μια συνεργασία έκπληξη

Ευκαιρία για την δεύτερη να διαφημίσει τα EV λιπαντικά της 
Energica Petronas Super Hooligan
Από το

motomag

23/6/2023

Η Energica ενώνει τις δυνάμεις της με την πολυεθνική εταιρία Petronas Lubricant International η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των λιπαντικών, με την τελευταία να γίνεται βιομηχανικός συνεργάτης της πρώτης και κύριος χορηγός της Energica Racing America για τη σεζόν 2023.

Η ιταλική εταιρεία Energica υποστηρίζει την Tytlers Cycle Racing η οποία αγωνίζεται με μία Energica EVA Ribelle RS στο εθνικό πρωτάθλημα Super Hooligan για το MotoAmerica. Ένα πρωτάθλημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Indian & Harley-Davidson, με αρκετές μεν συμμετοχές, αλλά με τον ανταγωνισμό να χρησιμοποιεί περιέργως μη ανταγωνιστικές προτάσεις με τα μεγάλα γυμνά των Αμερικανών. Σημειώστε πως η Energica είναι ο μοναδικός κατασκευαστής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών που αγωνίζεται στον θεσμό έχοντας ως αντιπάλους αποκλειστικά κατασκευαστές με βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες.

Ο Giampiero Testoni, Eπικεφαλής Τεχνολογίας (CTO) της Energica Motor Company ανέφερε: “Γράφουμε ιστορία για άλλη μια φορά. Οι αγώνες ήταν πάντα στο DNA μας από την αρχή, και αφού γράψαμε ιστορία στη MotoE για τέσσερα χρόνια, δεχτήκαμε μια νέα πρόκληση μαζί με την Tytlers Cycle Racing. Αυτό που το κάνει ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι έχουμε δίπλα μας μια δύναμη όπως η Petronas Lubricants International για να θέσουμε ένα νέο ορόσημο στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.”

O Hezlinn Idris, Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Petronas Lubricants International δήλωσε: “Η Petronas Lubricants International διερευνά συνεχώς τρόπους για να υποστηρίξει την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία EV, μεταξύ άλλων και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή η συνεργασία μας ανοίγει ευκαιρίες στην ανάπτυξη λιπαντικών EV που καλύπτουν όλους τους τύπους ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγών, των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, των επιβατικών αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών. Αποτελεί απόδειξη της ικανότητάς μας να προσαρμόζουμε κατά παραγγελία λύσεις για το πλήρες φάσμα εφαρμογών λιπαντικών σε ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης.”

Ετικέτες

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες