Isle of Man TT: Between the Hedges 2 - Έρχεται η δεύτερη σεζόν της συναρπαστικής σειράς – [VIDEO]

Τα νέα επεισόδια αναμένονται από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά
Between the Hedges
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

13/2/2024

Μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν, που χάρισε το βραβείο Best Original Content από το αθλητικό μέσο SportsPro, το Between the Hedges επιστρέφει to 2024, με τη δεύτερη σεζόν να ξεκινάει στις 14 Φεβρουαρίου, παρέχοντάς μας εντυπωσιακές -όσο και τρομακτικές- σκηνές από τον θρυλικό αγώνα δρόμου, μαζί με συνεντεύξεις όσων έχουν ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία από πρώτο χέρι.

Οι αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλέτας ενέχουν πάντοτε το ρίσκο του τραυματισμού, ενώ πολλοί αναβάτες έχουν πληρώσει το πάθος τους με την ζωή τους. Όταν όμως μιλάμε για αγώνες δρόμου, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, με τους αναβάτες να περνάνε ξυστά από τοίχους και φράχτες, με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 χ.α.ω. Το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο και αυτό ακριβώς είναι που τοποθετεί τους αγωνιζόμενους του TT σε μία ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων.

Πολλοί από αυτούς που έχουν αποφασίσει να φορέσουν την στολή τους για να κάνουν τον γύρο του Νησιού, λένε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν πίσω. Μία φορά ήταν αρκετή για να τους εθίσει, σε έναν αγώνα με απρόβλεπτες συνθήκες σε κάθε μέτρο και κάθε στροφή, που το παραμικρό λάθος μπορεί να τους οδηγήσει στον θάνατο. Εμείς έχουμε γνωρίσει μερικούς από τους πιο γνωστούς αγωνιζόμενους, μεταξύ των οποίων οι John McGuinness, Peter Hickman και Michael Dunlop, συνέντευξη του τελευταίου μάλιστα έχει δημοσιευτεί στο τεύχος MOTO που κυκλοφορεί, με αφορμή την επίσκεψή μας στο εργοστάσιο της D3O, για την οποία εργάζεται ως αναβάτης εξέλιξης.

Το Between the Hedges ξεκίνησε, με το σκεπτικό να αναδείξει τι σκέφτονται οι αγωνιζόμενοι που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από τον αγώνα με τον χρόνο στο Νησί και επιλέγουν να επιστρέψουν κάθε χρόνο. Η πρώτη σεζόν κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Best Original Content” του αθλητικού μέσου SportsPro, μπροστά από τα μεγαθήρια Warner Bros Discovery και TNT Sports, έχοντας σημειώσει πάνω από 2.000.000 θεάσεις μέχρι σήμερα.

Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια, όπου διάσημα πρόσωπα του TT θα εκφράσουν τις απόψεις τους για τις πιο σημαντικές επιστροφές στο TT. Ακόμα θα μας πουν για το αν το φυσικό ταλέντο είναι το μόνο που χρειάζεται για να φτάσει κανείς στην κορυφή, ή αν χρειάζεται μαζί και μία πλήρως εργοστασιακή υποστήριξη για την επιτυχία. Αυτά και πολλά ακόμα, όπως για το αν θα δούμε το 2024 έναν νέο Βασιλιά του Βουνού…

Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται στις οθόνες από τις 14 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε χωρίς κάποια χρέωση στο TT+ ή στο επίσημο κανάλι του Youtube, Isle of Man TT Races, όπου κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνει ένα επεισόδιο.

Ακολουθεί το teaser βίντεο, που μας προϊδεάζει για την 2η σεζόν του Between the Hedges:

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες