EICMA 2024: Honda CRF300 Rally & 300L 2025 - Βάζοντας το “+” στις Euro5 προδιαγραφές

Μικροβελτιώσεις και νέα χρώματα για τα δύο On-Off μοντέλα
Honda CRF EICMA 2024 νέο μοντέλο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/11/2024

Τα μοντέλα CRF300 Rally και 300L MY25 εμφανίζονται στην EICMA 2024 πληρώντας τις Euro 5+ προδιαγραφές, με μικρές επεμβάσεις και φρέσκο αέρα χρωματικών επιλογών. 

Για την ακρίβεια το CRF300 Rally φέρει επανασχεδιασμένο το κάλυμμα του ανεμιστήρα του βεντιλατέρ για να μην καταλήγει ο ζεστός αέρας στον αναβάτη, 

Οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω έχουν βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις προφόρτισης ελατηρίου και απόσβεσης. 

Για το 2025 η USB-C θύρα έχει αλλάξει θέση και βρίσκεται πλέον δίπλα στην LCD οθόνη, ενώ νέα είναι τα LED φλας που συμπληρώνουν τα LED φωτιστικά σώματα.

Τα χρώματα που θα το διακοσμούν για το 2025 θα είναι το Extreme κόκκινο με μπλε και λευκά γραφικά με νέα φαρδύτερη σέλα χρώματος μπλε.

Και το CRF 300L έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις για να πληροί ο κινητήρας τις EURO5+ προδιαγραφές, ενώ νέος είναι εδώ ο LED προβολέας, μαζί με τα νέα LED φλας. Όπως και στο Rally έτσι κι εδώ η USB θύρα βρίσκεται τώρα δίπλα στην LCD οθόνη οργάνων και το επανασχεδιασμένο πλαϊνό πλαστικό κάλυμμα του ανεμιστήρα του ψυγείου διώχνει τον ζεστά αέρα μακριά από τον αναβάτη. 

Νέες θα είναι οι δύο χρωματικές επιλογές του 300L, με την πρώτη να φέρει κυρίαρχα το έντονο κόκκινο με μπλε γεμίσματα και λευκά γραφικά, ενώ η δεύτερη να εντυπωσιάζει με το σκούρο γκρι χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και λευκά γραφικά.

Ετικέτες

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες