EICMA 2024: Honda SH 350 - Νέο design μπροστά και νέοι LED προβολείς [VIDEO]

Μερικές ακόμα μικρές αλλαγές και νέα χρώματα
Honda SH350i 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/11/2024

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς SH της Honda εισέρχεται στο 2025 με ανανεωμένο στυλ στο μπροστινό μέρος και νέο φωτισμό LED. Ο αποθηκευτικός χώρος πλέον φέρει εσωτερικό φωτισμό, ενώ έχουμε δυο ολοκαίνουργια χρώματα και τέσσερις νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ο εξοπλισμός του μεγάλου scooter με τους τροχούς 16 ιντσών της Honda περιλαμβάνει full-LED φώτα, λειτουργία Smart Key, Honda Selectable Torque Control (HSTC), σύστημα ESS, φλας με αυτόματη ακύρωση, αναβαθμισμένο καταλύτη, πίνακα οργάνων LCD και θύρα USB-C στη μπροστινή θήκη.

Ο κινητήρας eSP+ του SH350i αποδίδει μέγιστη ισχύ 28,83 hp, ενώ για το 2025, η χαρτογράφηση της ECU έχει αναθεωρηθεί όπως και ο καταλύτης και η εσωτερική δομή του σιλανσιέ, ενώ έχει προστεθεί ένας αισθητήρας Ο2 -Euro 5+ γαρ.

Για τη νέα χρονιά έχει προστεθεί φως στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος είναι επαρκής για ένα full-face κράνος. Μία θύρα φόρτισης USB Type-C βρίσκεται στη μπροστινή θήκη και ο πίνακας οργάνων είναι LCD.

Honda SH350i 2025

Για το 25YM το SH350i θα διατίθεται στις εξής χρωματικές επιλογές:

•              *ΝΕΟ* Pearl Nebbia White

•              *ΝΕΟ* Mat Jeans Blue Metallic

•              *ΝΕΟ* Mat Rock Gray

•              *ΝΕΟ* Mat Pearl Diaspro Red

•              Mat Lucent Silver Metallic

•              Black

Για τος 25ΥΜ τοποθετούνται ελαστικά 110/70-16 εμπρός 130/70R16 πίσω της σειράς Pirelli Angel (Pirelli FEELFREE). Το δικάναλο ABS συνεπικουρεί τα δισκόφρενα των 256mm εμπρός και πίσω.

Honda SH350i 2025

Τέλος μία μεγάλη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ Honda διατίθεται για το νέο SH350i. Το Urban Pack βελτιώνει την πρακτικότητα, την άνεση και την προστασία με το πακέτο να περιλαμβάνει:

•              Συναγερμό τύπου Buzzer

•              Θερμαινόμενα γκριπ με διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης

Όλα τα αξεσουάρ διατίθενται μεμονωμένα. Επίσης διατίθενται:

•              Κουκούλα εξωτερικού χώρου

•              Εσωτερική τσάντα Top box με λογότυπο της Honda που διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου και λαβές μεταφοράς

•              Κλειδαριά δισκόφρενου, τύπου U

•              Ασορτί Smart Top Box 35L (στάνταρ σε ορισμένες αγορές)

•              Top Box 35L με χειροκίνητο άνοιγμα και σύστημα Honda One-key

•              Διάφανες προστατευτικές χούφτες

•              Ανεμοθώρακας

Ετικέτες

Bajaj Pulsar N250 και NS200: Ανανεώνονται με WP αναρτήσεις, ride-by-wire και νέα οθόνη

Φωτογραφίες από την Ινδία αποκαλύπτουν την επόμενη μέρα των Pulsar
bajaj
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/9/2026

Το Pulsar N250 μετρά κάμποσα χρόνια δίχως σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας τη μορφή που είχε από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Στην Ινδία συζητιέται καιρό τώρα η ανανέωση της οικογένειας Pulsar, εν μέσω ενός περιβάλλοντος που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, με την επικαιρότητα να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Μέσω ενός βίντεο που προέρχεται από την Ινδία, αποκαλύπτεται τώρα η ανανέωση δύο σημαντικών μοντέλων της οικογένειας αυτής, των Pulsar N250 και Pulsar NS200.

Από τα πλάνα του βίντεο αυτού βλέπουμε πως η Bajaj δεν αλλάζει δραστικά τις μοτοσυκλέτες της, καθώς σχεδιαστικώς μένει στις ίδιες γραμμές που είχαν από πριν. Η βασική διαφορά είναι η χρήση νέων αναρτήσεων, με το μπροστινό να γίνεται πλέον ανεστραμμένο και κοσμείται από την υπογραφή της WP.

Πρόκειται για πιρούνι WP Apex, το ίδιο που συναντάμε στο KTM 390 Duke και το οποίο φυσικά έχει γίνει πια προσβάσιμο στις μοτοσυκλέτες της Bajaj μετά την εξαγορά της ΚΤΜ. Για την ακρίβεια, αυτές θα είναι οι πρώτες Bajaj που θα φορέσουν αναρτήσεις WP ως αρχική τοποθέτηση από το εργοστάσιο. Δεν είναι σαφές αν και τα αμορτισέρ είναι της WP, είναι όμως πολύ πιθανό.

Επιπλέον, το άλλο μεγάλο νέο για τα δύο μοντέλα είναι η άφιξη μιας οθόνης TFT με διαγώνιο 5 ιντσών, πιθανότατα της ίδιας που πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει η Bajaj στην Ινδία με το νέο Pulsar N160 4V, μοντέλο της ινδικής αγοράς που δεν έρχεται στην Ευρώπη. Λογικά θα διαθέτει συνδεσιμότητα και διαβάζουμε στον ινδικό Τύπο για δυνατότητα mirroring του κινητού τηλεφώνου ώστε να προβάλλει πλοήγηση σε αυτήν.

Υπάρχουν ακόμη φήμες για χρήση ηλεκτρονικού γκαζιού, ride-by-wire, στα δύο αυτά μοντέλα, μαζί με το οποίο θα έρθουν ride modes και traction control, κάτι που πάντως μένει να επιβεβαιωθεί.

Τέλος, η ανανέωση των δύο Pulsar περιλαμβάνει ακόμη νέους διακόπτες για τον χειρισμό της οθόνης, προερχόμενους από τα KTM Duke, καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες.

Είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε για ευρωπαϊκό ενδιαφέρον γι’ αυτές τις μοτοσυκλέτες της Bajaj, καθώς δεν έχουν καν παρουσιαστεί στην Ινδία. Οι φωτογραφίες αυτές ωστόσο επιβεβαιώνουν πως όντως η ινδική εταιρεία έχει στο άμεσο πλάνο της την ανανέωση και αναβάθμιση των Pulsar, οπότε αργά ή γρήγορα εκτιμούμε πως θα τα δούμε και στην Ευρώπη, ειδικά το Ν250 που ήδη έχει κάμποσα χρόνια στα μέρη μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RushLane (@rushlane)

 

Ετικέτες