Honda Africa Twin Rally – Video

Ειδική έκδοση για την Ιταλία
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

6/7/2017

Από την περσινή EICMA, ίσως θυμάστε, το πανέμορφο Africa Twin Enduro, μία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που είχε η Honda σε ειδική προθήκη στο περίπτερό της. Κάνοντας ένα σχετικό θόρυβο, η επίδραση της έκδοσης Enduro στα σχόλια που άκουγε η Honda, έκανε λίγο καιρό να καταλαγιάσει, καθώς υπήρχε κόσμος που προσπαθούσε να την πείσει να βγει στην παραγωγή! Αρκετούς μήνες αργότερα και με βάση τον αντίκτυπο που είχε η «Enduro» στην EICMA, έκανε την εμφάνισή της στην Ιταλία η Africa Twin Rally. Μία έκδοση ενός βελτιωτή σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία της Ιταλίας και μόνο για την Ιταλική αγορά.

Την θυμόμαστε ξανά, τώρα που μία από αυτές βρέθηκε να ταξιδεύει εκτός Ιταλίας, στον συνεργάτη της Honda στις ΗΠΑ, την εταιρία SPIDI που την ζήτησε για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού. Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο video της ειδικής αυτής έκδοσης, που στην Ιταλία κοστίζει €21,490 και €22,640 για την DCT έκδοση, μία τιμή σημαντικά αυξημένη από την αρχική, που δικαιολογείται ως ένα βαθμό από τον ακριβό εξοπλισμό που διαθέτει. Η Rally έκδοση είναι 7 κιλά ελαφρύτερη, και 5 ίππους δυνατότερη περιλαμβάνοντας:

Rally φαίρινγ
Αλουμινένια βάση οργάνων
Νέα χαρτογράφηση με ECU που συνδέεται με έξυπνο κινητό
Ολόκληρη εξάτμιση τιτανίου Termignoni
«Σκαφτή» σέλα
Αλουμινιένες ζάντες
Νέες αναρτήσεις
LED φώτα
Σωληνάκια υψηλής πίεσης
Αναβαθμισμένο κύκλωμα ψύξης
Carbon ποδιά και καπάκια
Προστασία ψυγείου
Μαρσπιέ
 

 

 

Θυμηθείτε την έκδοση Enduro στο περίπτερο της Honda στην τελευταία EICMA:

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες