Toprak Razgatlioglu: Showman παντού, σε δύο και τέσσερις τροχούς [Video]

Δίνει θέαμα όπου σταθεί και βρεθεί - Είτε σηκώνοντας SSV στους 2 τροχούς, είτε με stunt σε... αυλή σχολείου!
toprak
Από τον

Παύλο Καρατζά

29/1/2026

Ο Toprak βρέθηκε στην Ασία για την παρουσίαση της Yamaha MotoGP Team στην οποία παρευρέθηκαν και οι εργοστασιακοί αναβάτες Fabio Quartararo και Alex Rins, μην χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει θέαμα πάνω σε δύο και τέσσερις τροχούς.

Ο rookie του MotoGP Toprak Razgatlioglu βρίσκεται στην Ασία για το Shakedown Test στην πίστα της Sepang και λίγες ημέρες πριν επισκέφτηκε ένα σχολείο στην Τζακάρτα. Εκεί μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να δουν τον πολυπρωταθλητή να κάνει σούζες και burnout με μοτοσυκλέτα -καταστρέφοντας ουσιαστικά το τερέν του γηπέδου μπάσκετ- υπό τις επευφημίες του κοινού.

Ευτυχώς φορούσε κράνος γιατί από τον υπόλοιπο εξοπλισμό δεν είχε πολλά για να δώσει το καλό παράδειγμα. Κουβέντες που ανήκουν στην δεκαετία του '80 είναι αυτές τώρα και συνεχίζονται ως παραδείγματα στην Ασία, την Λ.Αμερική και από την πλευρά της Ευρώπης, μαντέψτε, εδώ στην Ελλάδα. Ευκαιρία για εμάς να πούμε αυτό που λέμε πάντα, ναι στις σούζες, όταν δεν γίνονται ανάμεσα σε αυτοκίνητα και ανυποψίαστους οδηγούς και πάντα με πλήρη εξοπλισμό:

 

 

Το σόου του Toprak όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο rookie του MotoGP οδήγησε σε πίστα το Side-by-Side YXZ1000R της Yamaha, χρησιμοποιώντας κυρίως τους δύο τροχούς, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Σήμερα, στην πρώτη ημέρα του το Shakedown Test σημείωσε τον 4ο καλύτερο χρόνο, 1,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον ταχύτερο Aleix Espargaro.

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.