Honda Africa Twin: Επικό άλμα Κουζή! [video]

Ο Κουζής είναι ο... Πετρετζίκης...
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/7/2018

Ο Παναγιώτης Κουζής συνεργάστηκε με τον Πετρετζίκη κι αποκαλύπτει -επίσημα πλέον- τι έκανε εκείνες τις ημέρες στην πίστα motocross του Άργους: Επιχείρησε να καθαρίσει τα "τραπέζια" και έφτασε να whipάρει(!) με μία Africa Twin, κάνοντας το να φαίνεται εύκολο!

Ο Κουζής ξεκίνησε από την πρώτη προσπάθεια να χαρίζει εντυπωσιακά πλάνα, χωρίς να δυσκολευτεί και δίχως να σημειώσει κάποια πτώση, προσαρμόζοντας με ευκολία την θεωρία του motocross στην πράξη μίας μεγάλης on-off, απογειώνοντάς την με ευκολία.

Η σειρά video του πρωταθλητή με τον σεφ ολοκληρώνεται με ακόμη ένα επεισόδιο, ενώ στην αρχή και κυρίως στο πρώτο επεισόδιο, ήταν εκεί που ξεπήδησαν προσδοκίες, καθώς από τα ελάχιστα και μακρινά πλάνα οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως ο αναβάτης ήταν ένας! Στο δεύτερο επεισόδιο ωστόσο τα πράγματα, δηλαδή το θέαμα, ξέφυγαν και ήταν πλέον παραπάνω από σίγουρο πως τα άλματα δεν γινόντουσαν από τον ίδιο που λίγο πριν έψηνε λουκάνικα..

Ο Παναγιώτης Κουζής μόλις κατέκτησε τον 16ο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του καθώς στέφθηκε και το 2018 πρωταθλητής στην MX1, με σχετική ευκολία σε μία αγωνιστική σεζόν που υπήρχαν αρκετές δυσκολίες με πρώτη και καλύτερη την δοκιμασία του καιρού..

Ο Κουζής έχει τεράστια εμπειρία στο Motocross και αξιόλογη αγωνιστική πορεία στο εξωτερικό, δοκιμάζοντας τις αντοχές του σε σημαντικούς και δύσκολους αγώνες από τους οποίους έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, στοχεύοντας να την εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον!

Συγχαρητήρια στον Έλληνα πολύ-πρωταθλητή κι ανυπομονούμε για το τελικό επεισόδιο της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό Σεφ, «μαγειρεύοντας» πλάνα με την Africa Twin!

 

Ισχύει πάντως η ανοικτή πρόσκληση στον Πετρετζίκη για συμμετοχή στο επόμενο Mega Test, όπου κάθε βράδυ μαγειρεύουμε τεράστιες ποσότητες, αφού έχουμε οδηγήσει μπόλικα χιλιόμετρα νηστικοί… θα τον βοηθάμε στην αρχή της ημέρας να ξεπερνά τα εμπόδια για να κυνηγήσει τον Κουζή και στο μεγάλο άλμα την επόμενη φορά, με αντάλλαγμα μια πιο υγιεινή διατροφή! Αν και φέτος το Mega Test ανέβασε επίπεδο στις συνταγές, όπως θα μάθετε στο τεύχος Αυγούστου που φιλοξενεί «το Story»...

Μαγειρεύουμε και μετά "αλματάρουμε" κι εμείς το Africa λοιπόν, ως κομμάτια του φετινού Mega Test:

Ετικέτες

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Κρατική χρηματοδότηση 9 εκατομμυρίων ευρώ ενόψει αυξημένου ανταγωνισμού

Νέες πίστες σε Βουλγαρία και Αλβανία προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις
pista
Από τον

Παύλο Καρατζά

25/6/2026

Τη χρηματοδότηση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού για τη συνολική αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Το πλάνο περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις στην αγωνιστική διαδρομή, στις ζώνες ασφαλείας, στις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης ομάδων και οδηγών, στα pits, στα κτήρια διοίκησης και στις υποδομές φιλοξενίας.

Η πίστα των Σερρών αποτελεί μία από τις κορυφαίες πίστες των Βαλκανίων, όμως η δημιουργία νέων πιστών όπως η A1 Motor Park στη Βουλγαρία και η Auto Moto Park στην Αλβανία δημιουργούν νέα δεδομένα και εντείνουν σημαντικά τον ανταγωνισμό στην ευρύτερη περιοχή. Για τον λόγο αυτό το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ την ελληνική πίστα.

Η παραπάνω είδηση θα μπορούσε να σχετίζεται και με τη νέα πίστα που προανήγγειλε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην Πάτρα, ενώ παράλληλα ελπίζουμε το έργο να πραγματοποιηθεί κι αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο, ώστε η πίστα των Σερρών να εξελιχθεί περαιτέρω.

Η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε: “Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση, με ποσό 9 εκατομμυρίων ευρώ, της αναβάθμισης του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, ενός έργου που μπορεί να αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση των Σερρών στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

"Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς το τελευταίο διάστημα αναπτύχθηκε μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σερρών και του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, με κοινό στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων και της αναπτυξιακής προοπτικής που διαθέτει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση αυτή, η οποία ανταποκρίνεται σε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ο ίδιος πίστεψε στο όραμα για τον τόπο μας.

"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Σερρών κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων και συνέβαλε ουσιαστικά στην προώθηση του αιτήματος στα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων. Και, φυσικά, ευχαριστώ θερμά τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για την εξαιρετική συνεργασία μας, καθώς και για την ανταπόκρισή του σε ένα ζήτημα που αφορά το μέλλον του τόπου μας.

"Η αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου δεν αφορά μόνο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αφορά την εξωστρέφεια των Σερρών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την προσέλκυση επισκεπτών και επενδύσεων και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την περιοχή μας.

"Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε η εξαγγελία αυτή να μετατραπεί σύντομα σε έργο και να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη για τους πολίτες των Σερρών.

"Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις Σέρρες. Και είναι μια ημέρα που μας επιτρέπει να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον ενός εμβληματικού έργου για τον τόπο μας”.