Honda Africa Twin: Επικό άλμα Κουζή! [video]

Ο Κουζής είναι ο... Πετρετζίκης...
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/7/2018

Ο Παναγιώτης Κουζής συνεργάστηκε με τον Πετρετζίκη κι αποκαλύπτει -επίσημα πλέον- τι έκανε εκείνες τις ημέρες στην πίστα motocross του Άργους: Επιχείρησε να καθαρίσει τα "τραπέζια" και έφτασε να whipάρει(!) με μία Africa Twin, κάνοντας το να φαίνεται εύκολο!

Ο Κουζής ξεκίνησε από την πρώτη προσπάθεια να χαρίζει εντυπωσιακά πλάνα, χωρίς να δυσκολευτεί και δίχως να σημειώσει κάποια πτώση, προσαρμόζοντας με ευκολία την θεωρία του motocross στην πράξη μίας μεγάλης on-off, απογειώνοντάς την με ευκολία.

Η σειρά video του πρωταθλητή με τον σεφ ολοκληρώνεται με ακόμη ένα επεισόδιο, ενώ στην αρχή και κυρίως στο πρώτο επεισόδιο, ήταν εκεί που ξεπήδησαν προσδοκίες, καθώς από τα ελάχιστα και μακρινά πλάνα οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως ο αναβάτης ήταν ένας! Στο δεύτερο επεισόδιο ωστόσο τα πράγματα, δηλαδή το θέαμα, ξέφυγαν και ήταν πλέον παραπάνω από σίγουρο πως τα άλματα δεν γινόντουσαν από τον ίδιο που λίγο πριν έψηνε λουκάνικα..

Ο Παναγιώτης Κουζής μόλις κατέκτησε τον 16ο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του καθώς στέφθηκε και το 2018 πρωταθλητής στην MX1, με σχετική ευκολία σε μία αγωνιστική σεζόν που υπήρχαν αρκετές δυσκολίες με πρώτη και καλύτερη την δοκιμασία του καιρού..

Ο Κουζής έχει τεράστια εμπειρία στο Motocross και αξιόλογη αγωνιστική πορεία στο εξωτερικό, δοκιμάζοντας τις αντοχές του σε σημαντικούς και δύσκολους αγώνες από τους οποίους έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, στοχεύοντας να την εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον!

Συγχαρητήρια στον Έλληνα πολύ-πρωταθλητή κι ανυπομονούμε για το τελικό επεισόδιο της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό Σεφ, «μαγειρεύοντας» πλάνα με την Africa Twin!

 

Ισχύει πάντως η ανοικτή πρόσκληση στον Πετρετζίκη για συμμετοχή στο επόμενο Mega Test, όπου κάθε βράδυ μαγειρεύουμε τεράστιες ποσότητες, αφού έχουμε οδηγήσει μπόλικα χιλιόμετρα νηστικοί… θα τον βοηθάμε στην αρχή της ημέρας να ξεπερνά τα εμπόδια για να κυνηγήσει τον Κουζή και στο μεγάλο άλμα την επόμενη φορά, με αντάλλαγμα μια πιο υγιεινή διατροφή! Αν και φέτος το Mega Test ανέβασε επίπεδο στις συνταγές, όπως θα μάθετε στο τεύχος Αυγούστου που φιλοξενεί «το Story»...

Μαγειρεύουμε και μετά "αλματάρουμε" κι εμείς το Africa λοιπόν, ως κομμάτια του φετινού Mega Test:

Ετικέτες

CFMOTO ADVENTURE RIDE - Διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 23/3

Οργανωμένες βόλτες, χρήσιμα σεμινάρια και βόλτες σε χώμα και άσφαλτο - Έπεται συνέχεια
CFMOTO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2025

Την Κυριακή 23/3 διοργανώθηκε με επιτυχία το πρώτο CFMOTO ADVENTURE RIDE από την MUVUS με τη συμμετοχή 120+ αναβατών που αποχώρησαν με χαμόγελα, νέες εμπειρίες, και με την παρότρυνση στην εταιρεία να οργανώσει άμεσα το επόμενο. 

Η μέρα ξεκίνησε με πρωινό ραντεβού στο ARP Racing Academy με την συμμετοχή των GreekAdvRiders και συνεχίστηκε με τρία σεμινάρια. 

  • Σεμινάριο πρώτων βοηθειών προσαρμοσμένο στον μοτοσυκλετιστή από την Medical ‘n’ Tactical Solutions
  • Σεμινάριο σεταρίσματος μοτοσυκλέτας για τη βόλτα (ελαστικά, αναρτήσεις, κ.α.) από την SMOTO 
  • Σεμινάριο προετοιμασία μοτοσυκλέτας για Rally αγώνα από την Aurora Rally Equipment
Grreek Stunt Riders

Στη συνέχεια οι Greekstuntriders χρησιμοποιώντας το 800MT-X έκαναν μία επίδειξη των δυνατοτήτων τους αλλά και της μοτοσυκλέτας και πήραν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

Η μέρα συνεχίστηκε με το κυρίως πιάτο που ήταν οι δύο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές. Μία χωμάτινη διαδρομή στα βουνά της Αττικής με αρχείο GPX που είχε δωθεί στους συμμετέχοντες και τους GreekAdvRiders να ξεκινάνε πρώτοι, και με ανθρώπους της CFMOTO ενδιάμεσα και σαν σκούπα. Αλλά και μία ασφάλτινη διαδρομή με πλοηγούς και ουραγούς της εταιρείας. 

CFMOTO

Η επιστροφή και για τις δύο βόλτες ήταν πίσω στο ARP Racing για το απαραίτητο κουτσομπολιό της διαδρομής αλλά και κλήρωση δώρων από την εταιρεία. H MUVUS θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση, τις εταιρείες που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους αλλά και όλους τους αναβάτες για τη συμμετοχή τους. 

Ετικέτες